wat we het beste voor je doen

Herstel uw
auto met zorg.

Welkom bij de beste werkplaats van de stad.

wij geloven in kwaliteit van hard werken.

Je auto regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele onderdelen die vervangen worden, ontvang je 24 maanden garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

 

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
Car Fixed
KLANT
Services
Expert

Onze Services

waar we goed in zijn

Auto reparatie

Je auto regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen onderdelen die vervangen worden, ontvang je 24 maanden garantie.

Balanceren

Balanceren en uitlijnen is enorm belangrijk voor je auto en persoonlijke veiligheid. Je banden slijten minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof.

Car Wash

Bezoek één van onze vestigingen voor een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier om de auto weer te laten stralen!

MOTER Check

Onderhoud is makkelijk zelf te doen. En nog leuk ook! Tijdens het schoonmaken, kom je vaak wel wat tegen wat je aan wilt pakken. Of tijdens het remmen hoor je ineens iets ratelen wat niet klopt.

Suspensie

Wielen zijn in de regel verbonden met een voertuig met gebruikmaking van een veersysteem, hetgeen een vereiste is voor een comfortabele rit, zelfs als er weinig oneffenheden zijn.

Wiel controleren

Bij constructie van wielophangingen is het zaak om, in het belang van een goed weggedrag het onafgeveerde gewicht van de constructie zo laag mogelijk te houden.

Kom en probeer onze diensten

we geven altijd de beste prijs