Peugeot 108, 208, 2008, 308, 3008 en 5008 lease aanbiedingen!

Onlangs kregen wij de nieuwe Peugeot 5008 op bezoek, een zevenpersoons SUV. Het eerste wat opvalt is de gelijkenis met de Peugeot 3008, de auto van het jaar 2017. We gaven een van onze klanten de auto een weekend op proef mee en vroegen hem naar zijn ervaringen.

Wat is jouw eerste indruk?

Het is een hele mooie auto om te zien, de auto heeft een onderscheidend design.

Vertel eens, hoe heb jij de auto getest?

Ik heb – zoals eerder gezegd – de auto het hele weekend mee gehad met mijn familie. De auto is dus flink uitgetest in een gezinssituatie: vader, moeder, twee kinderen & daarnaast een hoop spullen.

Hoe is de Peugeot 5008 jou bevallen?

Ik ben zelf 1.97m, dus dat betekent eigenlijk in alle auto’s dat ik mijn stoel helemaal naar achteren heb. De middelste zitrij viel hierdoor qua ruimte in mijn situatie iets tegen. De afwerking van de auto is erg mooi. De achterste zitrij hebben wij niet getest. Als ik heel kritisch ben, hoorde ik wel redelijk wat windgeruis en vond ik bluetooth ook iets minder prettig. Buiten dat is het een prachtige en hele comfortabele auto.

Deze auto is geschikt voor

Ik vind de Peugeot 5008 een hele geschikte auto voor gezinnen: grote gezinnen, samengestelde gezinnen, de auto heeft een hele hoop ruimte en rijdt erg fijn.

Leasecijfer

Ik geef de auto al met al een 8,5. De auto rijdt fijn, heeft een onderscheidend design en bevat behoorlijk wat ruimte.

Een kleine kanttekening, de auto is wel behoorlijk duur, het door mij uitgeteste model (De Peugeot 5008 Allure) kost rond de 45.000 euro en dan tikt de 22% bijtelling best aan (dat komt afhankelijk van je inkomen, uitgaande van belastingschijf 2 of 3, op ongeveer 400 euro netto). De vanafprijs van de auto zit echter op 32.660 euro. In vergelijking met de concurrentie, bijvoorbeeld de Skoda Kodiaq, is deze auto echter wel veel beter leverbaar.

 

BEKIJK AANBIEDINGEN HIER

 

Bron Leaseblog

admin

You must be logged in to post a comment.